mtb home banner

Personal Training

Personal training

Welk doel je ook wil bereiken. Wij helpen je om je doelstellingen te bereiken.

 Personal training

Accomodatie

Accomodatie / Apparatuur
Het Motion to Balance Training en Performance Center is uitgerust met een indoor running track, high end en goed onderhouden kracht- en cardiotoestellen en een grote functionele trainingszone. Door het veelvuldig gebruik van klein materiaal en de prachtige locatie te midden van het groen, is het de perfecte plaats om ook buiten te trainen.
Digitaal
Een digitalisering binnen de behandelingsmethoden/screening van de kinesitherapie zorgt dat we deze kunnen doortrekken naar de screening van de fitness om jou naar een nog beter eindresultaat te begeleiden
Personal training

Begeleiding

Onze professionele begeleiders helpen u graag verder met al uw vragen, schema's en oefeningen.

Personal Trainers
Kristof Lemmens
Jan Gaens (Performance Trainer Wilson Tennis Academy)
Wouter Claesen

Hoe werkt het ?

 

STEP 1

Intake

Samen bespreken we zorgvuldig jouw individuele doelen en motivatie, rekening houdend met jouw (sport)verleden en eventuele fysieke ongemakken.

STEP 2

Screening

Jouw lichaamssamenstelling wordt gemeten. Het vet- en lichaamsvochtpercentage is de basis. Hieruit worden ook andere paramaters gehaald zoals jouw dagelijks metabolisch verbruik. Verder bekijken we jouw lichaamshouding en hoe jij je basisbewegingen uitvoert. Hierbij wordt op zoek gegaan naar zwakke punten met blessurepreventie als doel. Aan de hand van deze testen, kan jouw lichaam voorbereid worden op de specifieke trainingsprikkels.

STEP 3

Opmaak + opvolging programma

Je krijgt een schema op maat, opgesteld door 1 van onze begeleiders, dat om de 5 weken wordt aangepast. Dit om jezelf te blijven prikkelen jouw beoogde resultaat te behalen.

START

Vraag een intake gesprek, of boek nu online

Tijdens dit gesprek bekijken we wat uw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd lichten wij onze werkwijze toe.

Volg ons op