healhy at work, motion to balance

Healthy@work

Hoe meer energie krijgen?

Alles begint met gezond werken!

Minstens acht uur per dag brengen we door op het werk. Bij heel wat mensen hakken die uren stevig in op hun energiepeil. Fysieke klachten, concentratieverlies, vermoeidheid... Maar in ergere gevallen een burn-out of lange periodes van inactiviteit.

Hoe meer energie krijgen? Met Healthy@Work leggen we dankzij een holistische, multidisciplinaire aanpak de basis voor een (werk)leven vol energie.

healty at work

Fysiek en mentaal

Hoe kunnen we jouw energiepeil optimaliseren? Met Healthy@Work bekijken we zowel fysiek als mentale klachten. Daarbij focussen we ons niet alleen op je gezondheid, maar ook op de omgeving die je gezondheid ondermijnt. Zo pakken we het probleem op maat en bij de wortels aan.

healty at work

In de praktijk en op de werkvloer

Meer energie krijgen, begint door te luisteren naar jouw ideeën. Kom je liever langs in onze praktijk of werkt het beter als we aan de slag gaan binnen de muren van jouw bedrijf?

Individuele en collectieve begeleiding

Met ons multidisciplinair team starten we zowel individuele als collectieve sessies op. Zo kan je zelf bij ons binnenwandelen en stellen we een persoonlijk plan op maat op. Of we organiseren een of meerdere sessies samen met je collega’s op vraag van je werkgever.

Preventief en curatief

Een specifiek programma vanuit het bedrijf met de focus op voeding, beweging, ergonomie...? Alles is mogelijk. We werken zowel preventief als curatief. Met de focus op biochemie, biomechanica en het mentale aspect. We maken je sterker door na te gaan hoe je precies in elkaar zit.

healty at work

Hoe meer energie krijgen? Met een programma op maat!

Eén lange sessie van een dag of een reeks sessies verspreid over een jaar? Samen bepalen we de ideale frequentie. Hoe ver we gaan? Dat bepaal jij. Dankzij ons multidisciplinair team zijn we in alle domeinen thuis. Van kleurgebruik en looplijnen tot communicatie op de werkvloer. Van de preventie en behandeling van fysieke klachten tot psychologische testen op maat.

 

Hoe kunnen wij je helpen?

Maak snel een afspraak met onze specialisten en we leggen je graag vrijblijvend uit hoe we voor jouw bedrijf en je medewerkers het verschil kunnen maken.

Volg ons op