mtb home banner

Voeding

Juiste voeding

De juiste voeding fungeert als brandstof om het beste uit je prestatie te halen. Bouw samen met Motion To Balance aan je kracht, training en herstel met een op maat gemaakt voedingsplan.

Sample photo

Gewichtscontrole

Je streefgewicht behouden kan soms een hele uitdaging zijn. Niet alleen de juiste training, maar ook voeding speelt daarin een belangrijke rol. Motion To Balance bekijkt het volledige plaatje, spoort onregelmatigheden in je voedingspatroon op en pakt ze aan.

Sample photo

Revalidatie en herstel

Bij ziekte of revalidatie na een ongeval, blessure of operatie is het heel belangrijk om je voedingspatroon even onder de loep te nemen. Je lichaam, dat helemaal ontregeld is, zal misschien behoefte hebben aan andere voedingstoffen dan normaal.

Ook bij een verminderde eetlust is het belangrijk om een plan van aanpak op te stellen. Net wanneer je lichaam nood heeft aan meer voedingsstoffen worden, ontvangen ze misschien net minder. Het vermijden van ondervoeding is hier zeer belangrijk, want dit zal een voorspoedig herstel hevig belemmeren

Motion To Balance bekijkt daarom naast je klassiek oefeningsschema ook welke voedingsstoffen belangrijk zijn voor een efficiënte revalidatie.

Sample photo

Sportvoeding

Advies genoeg wanneer het op voeding aankomt, maar in het geval van sporters moet er rekening worden gehouden met een aantal belangrijke punten. De timing, de beperking in caloriëen en de samenstelling van het dieet zullen een belangrijke invloed hebben op je prestaties én je herstelvermogen. Motion To Balance helpt je daarom richting sportief succes met een doordacht voedingsplan.

Hoe kunnen wij je helpen?

Maak een afspraak on-line met onze sportdiëtiste.

Volg ons op