Wat zijn jouw doelstellingen ?

Welk doel je ook wil bereiken. Wij helpen je om je doelstellingen te bereiken.

 

pt motion 1
pt motion 2
pt motion 5

 

pt motion 7
pt motion 3
pt motion 4

 

 

Hoe werkt het ?

Intake
Samen bespreken we zorgvuldig jouw individuele doelen en motivatie, rekening houdend met jouw (sport)verleden en eventuele fysieke ongemakken.
Screening
Jouw lichaamssamenstelling wordt gemeten. Het vet- en lichaamsvochtpercentage is de basis. Hieruit worden ook andere paramaters gehaald zoals jouw dagelijks metabolisch verbruik. Verder bekijken we jouw lichaamshouding en hoe jij je basisbewegingen uitvoert. Hierbij wordt op zoek gegaan naar zwakke punten met blessurepreventie als doel. Aan de hand van deze testen, kan jouw lichaam voorbereid worden op de specifieke trainingsprikkels.
Opmaak + opvolging programma
Je krijgt een schema op maat, opgesteld door 1 van onze begeleiders, dat om de 5 weken wordt aangepast. Dit om jezelf te blijven prikkelen jouw beoogde resultaat te behalen.
Begeleiding
Onze professionele begeleiders helpen u graag verder met al uw vragen, schema's en oefeningen.
Personal Trainers
Kristof Lemmens
Griet Scheyvens
Maarten Klaps
Wouter Claesen
Jan Gaens (Performance Trainer Wilson Tennis Academy)
Accomodatie / Apparatuur
Het Motion to Balance Training en Performance Center is uitgerust met een indoor running track, high end en goed onderhouden kracht- en cardiotoestellen en een grote functionele trainingszone. Door het veelvuldig gebruik van klein materiaal en de prachtige locatie te midden van het groen, is het de perfecte plaats om ook buiten te trainen.
Digitaal
Een digitalisering binnen de behandelingsmethoden/screening van de kinesitherapie zorgt dat we deze kunnen doortrekken naar de screening van de fitness om jou naar een nog beter eindresultaat te begeleiden
Gratis Parking
Geen gedoe met parking zoeken of een dure parkeerplaats betalen. Motion to Balance voorziet gratis parking

 

 

pt motion 8

Vraag een intake gesprek

Tijdens dit gesprek bekijken wat uw wensen en doelen zijn en tegelijk kunnen wij uitleggen wat onze werkwijze is. Dit duurt een half uurtje en is nog even zonder sport.

START NU