mtb home banner

Doel bereiken

DOELEN BEREIKEN

Sample photo

Trainen voor wedstrijden

Je hebt een sportief doel vooropgesteld. Maar je bent niet van plan om keihard te trainen en te leven als een monnik om vervolgens op de dag van de wedstrijd helemaal de mist in te gaan. Motion To Balance leert je hoe je het maximum uit je capaciteiten haalt. Op een evenwichtige manier en over een realistische tijdspanne. Zowel een bewegingsschema en voedingsschema zullen relevant zijn voor een optimale, sportieve prestatie. Een open gesprek over je verwachtingen, patronen en capaciteiten zijn essentieel in dit proces. Een doel vergt een plan!

Sample photo

Gewicht verliezen

Je wil gewicht verliezen, want je zit niet zo goed in je vel. Of het werd noodzaak vanwege gezondheidsredenen. Maar hoe doe je dat op een verantwoorde manier? En hoe behoud je vervolgens je streefgewicht? Zonder een plan van aanpak, wordt het moeilijk. Onze voedingexperten analyseren je lichaam en eetgewoontes en helpen je naar een gezond gewicht.

Ook sporters hebben verschillende redenen om gewicht te verliezen. Om de meegedragen massa te verlagen, om je kracht/gewichtsratio te verbeteren of om in een betere gewichtsklasse uit te komen, zijn maar enkele voorbeelden. Het zijn stuk voor stuk doelen die een verbetering van de sportprestatie kunnen teweegbrengen.

Motion To Balance helpt in het stellen van realistische doelen en stuwt je naar je grootste vermogen.

Sample photo

Spiermassa opbouwen

Je spiermassa opbouwen is in de meeste gevallen geen slecht idee. Je spiermassa ontlast namelijk je botten en gewrichten en zal uiteindelijk zorgen voor een afname van breuken of blessures. Een goede spiermassa verbetert bovendien je houding, voorkomt ziektes en zal zorgen voor een snellere stofwisseling.

Om zo efficiƫnt mogelijk te trainen, is een indivueel plan nodig. Elk lichaam reageert namelijk anders op een welbepaald trainingsvolume. De zwaarheid van je training, het voedsel dat je opneemt of je levensstijl: er kunnen veel fouten gemaakt worden in het opbouwen van spiermassa.

Wie samen met Motion To Balance traint aan een beter spierstelsel, heeft minder kans op blessures en een grotere kans op een zo efficiƫnt mogelijk resultaat.

Vraag een intake gesprek

Tijdens dit gesprek bekijken we wat uw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd lichten wij onze werkwijze toe.

Volg ons op